today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Στην 83η ΔΕΘ η Φ.Γεννηματά

 

Την απίστευτη δυναμική της 83η ΔΕΘ που επηρεάζει θετικά την Θεσσαλονίκη, τις επιχειρήσεις και όλη την χώρα, επισήμανε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής κα. Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια συνάντησης της με την διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-Helexpo.

Η κα. Γεννηματά τόνισε απευθυνόμενη στη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα ότι η ΔΕΘ συναγωνίζεται τον καλό της εαυτό και ευχήθηκε η φετινή έκθεση να ξεπεράσει όλες τις επιδόσεις της περσινής.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η επένδυση στην τεχνολογία, την οποία έχει στο επίκεντρο της η 83η ΔΕΘ, είναι συνολικά το κλειδί για την ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας αναφέρθηκε στην ενίσχυση του διεθνούς ρόλου της έκθεσης, καθώς και στο σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρέθεσε τις επιδόσεις της φετινής 83ης διοργάνωσης, η οποία είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας εικοσαετίας.

Τέλος, η κ. Γεννηματά συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του κόμματος της επισκέφθηκε περίπτερα της έκθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ