today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας απέτυχε σε όλα

«Πιστεύω ακράδαντα ότι θα ζήσουμε την πιο φριχτή, ερεβώδη, δυσώδη και λασπώδη προεκλογική περίοδο που έχει γνωρίσει ο τόπος, τουλάχιστον στη Μεταπολίτευση», τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στη “Βραδυνή της Κυριακής”, υποστηρίζοντας ότι επειδή ο κ. Τσίπρας απέτυχε σε όλα όσα έκανε, «το μόνο που του μένει είναι να παίξει το χαρτί της “λάσπης”».

Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών δηλώνει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Τσίπρα στη “λάσπη” ενώ για την αγωγή του κ. Βαξεβάνη κατά της εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. κ. Ζαχαράκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου υποστήριξε ότι έγινε απόπειρα ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής και ότι ο κ. Βαξεβάνης δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι «είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ο πραγματικός λόγος της εκπαραθύρωσης του κ. Κοντονή από το υπουργείο Δικαιοσύνης και της αντικατάστασής του από τον κ. Καλογήρου είναι ότι ο κ. Καλογήρου αποτελεί πολύ στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα. Άρα, το υπουργείο Δικαιοσύνης το ανέλαβε ο κ. Τσίπρας» εξηγώντας ότι έτσι θέλει να ασκηθεί πίεση στους δικαστές. «Ο κ. Καλογήρου, ο κ. Τζανακόπουλος και ο κ. Βασιλειάδης ήταν συνέταιροι σε δικηγορικό γραφείο. Είναι στενοί φίλοι. Ο κ. Τζανακόπουλος, εξάλλου, τοποθέτησε την κ. Παπασπύρου γενική διευθύντρια Δημοσίας Διοίκησης και έχουν φτιάξει αυτό το κύκλωμα. Παπασπύρου, Τζανακόπουλος, Καλογήρου, Τσίπρας, Θάνου. Μια παρέα. Σκοπός τους η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης για να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους» προσέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε τη διαφωνία του με την κατάργηση των Λατινικών, εκτιμά ότι όλες οι αλλαγές που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της εκπαίδευσης έχουν ιδεολογική στόχευση και υπογραμμίζει ότι η ΝΔ θα καταργήσει όλους τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιδεία, σημειώνοντας ότι «ο τρόπος εισαγωγής που προτείνει ο κ. Γαβρόγλου είναι φρικτός. Γιατί αφήνει πλήρως ανοιχτό το παράθυρο στη διαφθορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ