today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Με 12 μετάλλια η ελληνική ιππασία στο Βαλκανικό

Με 12 μετάλλια, εκ των οποίων τα 5 χρυσά, επιστρέφει η Ελληνική αποστολή από το Ζάγκρεμπ, όπου διεξήχθη το Βαλκανικό πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων. Συμμετείχαν 206 ιππείς και αμαζόνες από 9 χώρες (Κροατία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, ΠΓΔΜ, Αλβανία και Ελλάδα.
Στην Κατηγορία Εφήβων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα αναδείχθηκε «χρυσή» Βαλκανιονίκης στο ομαδικό με στους Πάολα Μαρτίνη – Electic Elvis, Άννα Δανάλη – Mr Chayotte, Σελήνη Ποππ – Brandy Sugar και Αντώνη Αντωνίου – Loon Illusion. Στο ατομικό αγώνισμα το χρυσό κατέκτησε η Πάολα Μαρτίνη με τον Elvis, ενώ δεύτερη ήταν η Άννα Δανάλη με τον Mr Chayotte και τρίτη η Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar.
Στην κατηγορία Αμαζόνων για δεύτερη συνεχή χρονιά Βαλκανιονίκης στο ομαδικό ήταν η Ελλάδα χάρη στις αμαζόνες Κατερίνα Ντουμποντέλ – Fleur VL, Βαλέρια Ζαχαρίου – D’ Artagnan,  Καρολίνα Βογδάνου – Antrax και  Αγγέλικα Καρακασίλη – Captain Cunterbunt. Επίσης για δεύτερη χρονιά «χρυσή» Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Κατερίνα Ντουμποντέλ με την Fleur. Ασημένιο μετάλλιο πήρε η Βαλέρια Ζαχαρίου με τον  D’ Artagnan και χάλκινο η Δανάη Μπεσδεμιώτη με τον Campino 485.
Στην κατηγορία Νέων Ιππέων «χρυσός» Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Παλέγδας με την Calista de la Hart.
Στην Κατηγορία Παίδων, μετά από αγώνα διαβάθμισης με την ομάδα της Ρουμανίας, η Ελλάδα πήρε το χάλκινο μετάλλιο με τους Αθηνά Ζολώτα Γιάρα – Stamiro 2, Άννυ Βατίδη – C Αnton H, Σοφία Τόκη – Havana Vant Steenputie και Συμεών Παρασχάκη – Boris Du Melnir. Στο ατομικό αγώνισμα «ασημένια» Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Άννυ Βατίδη με τον C anton H.
Τέλος, στην  κατηγορία Ενηλίκων η Ελληνική ομάδα με τους Κρίτωνα Ζαφειρόπουλο Dicaprio, Άννα Παπαγεωργίου με LC Waikiki Akino, Κατερίνα Λασκαρίδη με Concordia 38 και Γρηγόρη Βόγλη με Quelly Briquedalle πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ