today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε συγκρότημα διαμερισμάτων

Δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, πυροβολήθηκαν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων την Κυριακή το βράδυ (τοπική ώρα) στο Σαν Μπερναντίνο, στην Καλιφόρνια, δήλωσε η αστυνομία, με τρεις ανθρώπους να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Λάβαμε ένα τηλεφώνημα γύρω στις 10:45 μ.μ. για πυροβολισμούς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σαν Μπερναντίνο, λογαχός Ρίτσαρντ Λόουχεντ. «Βρήκαμε 10 θύματα στο σημείο. Τρία είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.»

Το συμβάν με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε ένα ζεστό καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στην πόλη που βρίσκεται περίπου 96 χλμ. ανατολικά του Λος Άντζελες.

Κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω παίζοντας παιχνίδια σε υπαίθριο δημόσιο χώρο ενός συγκροτήματος περίπου 100 διαμερισμάτων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Λόουχεντ δήλωσε πως έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (σήμερα) οι αστυνομικοί ερευνητές δεν έχουν κάποιον ύποπτο ούτε γνωρίζουν το ενδεχόμενο κίνητρο για τον πυροβολισμό. Δεν βρέθηκαν όπλα στο σημείο, είπε.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μία εβδομάδα αφότου ένας ένοπλος πυροβόλησε εννέα ανθρώπους και σκότωσε δύο διαγωνιζόμενους σε ένα τουρνουά βίντεο γκέιμ στο Τζάκσονβιλ.

SourceΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ