today-is-a-good-day
19 C
Athens

Οξεία αντίδραση του Γρ.Δημητριάδη για τα δημοσιεύματα Βαξεβάνη

Οξεία ήταν η αντίδραση του δικηγόρου Γρ. Δημητριάδη, στις σημερινές απαραδεκτες αναφορές της εφημερίδας Ντοκουμέντο του κ. Κ.Βαξεβάνη.

Συγκεκριμένα ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος είναι συνεργάτης του προέδρου της Ν.Δ. Κ.Μητσοτάκη, δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή “κατά του κ. Βαξεβάνη αλλά και όσως υιοθέτησαν της λάσπες του, όσο ψηλά και αν αυτοί βρίσκονται”. Ο κ. Δημητριάδης, με την αναφορά του αυτή προφανώς υπονοεί το Μ.Μαξίμου, που (ως συνήθως) έσπευσε να υιοθετήσει το δημοσίευμα του Ντοκουμέντο.

Ο κ. Δημητριάδης, κάνει επίσης λόγο για “συμμορία στην οποία μετέχει ο κ. Βαξεβάνης”, θυμίζοντας με αυτό τον τρόπο και άλλες υποθέσεις “λασπώματος” πολιτικών αντιπάλων του κ. Τσίπρα, αλλά και των οικογενειών τους, στις οποίες πρωταγωνίστησε ο κ. Βαξεβάνης και το έντυπό  του.

Το Ντοκουμέντο, επιχείρησε σήμερα να συνδέσει τον κ. Δημητριάδη με τις εταιρίες του κ. Φλώρου της Ενέργκα, και να τον παρουσιάσει ως  άμεσα εμπλεκόμενο στο μεγάλο σκάνδαλο, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι ο κ. Δημητριάδης, είχε αποχωρήσει από δικηγόρος της εταιρίας το 2012 και παρά το γεγονός ότι υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του κ. Φλώρου συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκισή του. Στο δημοσίευμα Βαξεβάνη, αποσιωπάται σκόπιμα επίσης,  ότι ο Φλώρος διώχθηκε και φυλακίστηκε επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και απελευθερώθηκε, προσφάτως, επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λόγω των εγκληματικών νόμων που ψήφισαν οι υπουργοί των κ. Τσίπρα και Καμμένου.

Να σημειώσουμε ότι αντίστοιχα οξεία ήταν και η αντίδραση της Ν.Δ. στα απαράδεκρα αυτά δημοσιεύματα.

Ο κ. Δημητριάδης αναφέρει: 

Δεν γνωρίζω τον κ. Βαξεβάνη και τη συμμορία στην οποία μετέχει. Σύντομα ωστόσο θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Θα κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με όσους υιοθέτησαν τις λάσπες του -όσο ψηλά κι αν βρίσκονται- μετά την αγωγή και τη μήνυση που θα τους κοινοποιήσω.

Η ανάρτηση του κ. Δημητριάδη στο twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ