today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Φωτό των δραστών της δολοφονίας του Ν. Μουστάκα στου Φιλοπάππου

Τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες των τριών δραστών που συνελήφθησαν την προηγούμενη Πέμπτη για την δολοφονία του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα στου Φιλοπάππου, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της συμμορίας.


Την Δευτέρα τον δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι τρεις αλλοδαποί – δύο Πακιστανοί, ηλικίας 17 και 28 ετών και ένας 25χρονος Ιρακινός – κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του 25χρονου φοιτητή Νικόλα Μουστάκα, ανήμερα του 15Αυγουστου, στον λόφο του Φιλοπάππου.

Σε βάρος τους η εισαγγελία άσκησε κακουργηματικές ποινικές διώξεις για τις οποίες απολογήθηκαν ενώπιον του 13ου ανακριτή και για αυτές τις κατηγορίες κρίθηκαν προφυλακιστέοι αμέσως μετά τις απολογίες τους, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της σύστασης συμμορίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ