today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Ο ψεύτης πρωθυπουργός επιβραβεύει τον αμοραλισμό των κολλητών του

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τον ανασχηματισμό

Σε σχόλιό της για τον ανασχηματισμό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι «με παραγέμισμα το βαθύ ΠΑΣΟΚ των Μνημονίων και πρόσωπα του παρελθόντος που ψήφισαν Μνημόνια σαν να ήταν νερό, αλλά και νέους “αστέρες” της Μνημονιακής Αριστεράς, πετώντας σαν στιμμένες λεμονόκουπες Κοντονήδες-Κουρουμπλήδες-Κονιόρδου-Αποστόλου κ.λ.π. που του έκαναν τη βρώμικη δουλειά, επιβραβεύοντας τον αμοραλισμό των κολλητών του, ο ψεύτης πρωθυπουργός κ. Τσίπρας προσπαθεί να καλλωπίσει την έκπτωτη και υποταγμένη διακυβέρνησή του και να την εμφανίσει ως μεταμνημονιακή.

Πρόκειται», σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, «για την παλιά μέθοδο του ψεύτη που έκανε το ΟΧΙ ναι, με τη στήριξη μιας ομάδας ευνοημένων. Μετά τον κ. Παρασκευόπουλο και τον κ. Κοντονή, σήμερα ορκίσθηκε ο τρίτος Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης, που καλείται να υπογράψει για την εκτέλεση της απόφασης για το Δίστομο, που εδώ και 18 χρόνια δεν εκτελείται. Ακόμη περιμένουν τα θύματα του Διστόμου να υλοποιηθούν οι προγραμματικές δηλώσεις της πρώτης Κυβερνητικής θητείας. Ακόμη περιμένουν όσα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας επιζούν να διεκδικηθούν οι Γερμανικές Οφειλές.

Την ίδια ώρα», συνεχίζει η κ. Κωνσταντοπούλου, «η χώρα και οι πολίτες βρίσκονται στο έλεος πυρκαγιών, διακοπών ρεύματος από την εκποιούμενη ΔΕΗ και της συνολικής ανασφάλειας που δημιούργησε και επέτεινε η εγκληματική διακυβέρνηση Τσίπρα. Εμείς θα είμαστε το πλάι αυτού του λαού κι αυτών των πολιτών. Κάθε μέρα και σε κάθε δοκιμασία. Εμμένοντας στην επιλογή του δύσκολου δρόμου της ελευθερίας. Διεκδικώντας το μέλλον που αξίζει αυτός ο λαός. Και αρνούμενοι να αναβαπτίσουμε και να ξεπλύνουμε το βρώμικο παρελθόν ή να μετονομάσουμε το εφιαλτικό παρόν. Δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά. Κοιτάμε μπροστά», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ