today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Halsey και BTS παραλίγο να “ρίξουν” το Twitter

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ Halsey φωτογραφήθηκε με τα μέλη της δημοφιλούς σε όλο τον κόσμο K-pop μπάντας, BTS και όταν ανέβασε τις φωτογραφίες το Twitter, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης παραλίγο να “καταρρεύσει”.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με τους RM, V, Suga, Jungkook, Jimin και J-Hope, χωρίς τον Jin μετά από συναυλία της στη Σεούλ.

“Ξέρετε δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω τόσο μεγάλο ταξίδι έως τη Σεούλ και να μην σας δω, αγόρια” έγραψε στη λεζάντα. “Ανυπομονώ να τους δω στο Staples Center!!!” σημείωσε για τη συναυλία των BTS στο Λος Άντζελες.

Η Halsey πρόσθεσε αργότερα: «Είμαστε φίλοι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια! Είμαι τόσο τυχερή που τους γνωρίζω και με εμπνέουν τόσο πολύ. Τα αγόρια είναι A +”.

Μετά τη δημοσίευση, το Twitter ήταν έτοιμο να εκραγεί, από τα σχόλια των χρηστών και θαυμαστών του νοτιοκορεατικού συγκροτήματος, αλλά και της τραγουδίστριας.

“Οι βασιλιάδες συναντούν τη βασίλισσα” έγραψε ένας χρήστης. “Όλοι οι αγαπημένοι μου σε μία φωτογραφία” αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Σεούλ για συναυλία το πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “Hopeless Fountain Kingdom”.

Οι BTS και η Halsey συναντήθηκαν πρώτη φορά τον Μάιο του 2017, όταν το νοτιοκορεατικό συγκρότημα εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards.

Οι BTS έλαβαν εκείνη τη χρονιά το βραβείο του Κορυφαίου Καλλιτέχνη στα Κοινωνικά Δίκτυα, το οποίο παρέλαβαν για δεύτερη χρονιά και φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ