today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Αδ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση έχει δεσμούς με την τρομοκρατία

Για δεσμούς της κυβέρνησης με την τρομοκρατία που οδήγησαν στο «ρουσφέτι» της μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Κυριακής.

«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλα σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της “17 Νοέμβρη”, έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ. Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Το “ρουσφέτι” έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει» πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση, άγνωστο γιατί, ας απαντήσει ο Τσίπρας» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ