13.4 C
Athens

Ανατροπή στον θάνατο Βρετανίδας στην Κέρκυρα

Το νοσοκομείο Κέρκυρας διαψεύδει το δημοσίευμα της Daily Mail και σημειώνει πως ο θάνατος της άτυχης γυναίκας δεν προήλθε από κατανάλωση ωμού κοτόπουλου.

Αρχικά το δημοσίευμα αναφερόμενο στα όσα κατάθεσε ο σύζυγος της Νάταλι Ρόνσλεϊ, Στιούαρτ, επισήμανε πως η αιτία του θανάτου της άτυχης Βρετανίδας ήταν ένα ωμό κοτόπουλο που έφαγε στο ξενοδοχείο, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό λόγο στον θάνατό της, 36 ώρες μετά.

Το δημοσίευμά της Daily Mail σημειώνει πως η Νάταλι μόλις έκοψε το κοτόπουλο βρήκε αίμα και έτσι μετά από αυτό το πήγε πίσω και αφού το αντικατέστησε με άλλο πιάτο, συνέχισε το γεύμα της.

Το ΓΝ Κέρκυρας τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι στο εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε, ως επιπλοκή συγκεκριμένου μικροβιακού στελέχους, δεν επαληθεύεται ως προς το συγκεκριμένο μικροβιακό στέλεχος, από την ιατροδικαστική εξέταση η οποία ακολούθησε. Αντίθετα ο θάνατος αποδίδεται σε διαφορετικά μικροβιακά στελέχη.»

 

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ