today-is-a-good-day
18.2 C
Athens

Επίθεση των συνδικαλιστών της ΕΡΤ κατά του ThePresident

Σκληρή επίθεση, με βαριές εκφράσεις κατά του ThePresident εξαπέλυσε η συνδικαλιστική οργάνωση ΠΟΣΠΕΡΤ εξαιτίας άρθρου της σελίδας μας που δεν τους ήταν αρεστό.

Το ThePresident  παρά την ανοίκεια επίθεση που δέχεται, θα συνεχίσει να δημοσιεύει αδιατάρακτα τις ελεύθερες απόψεις των αρθρογράφων του χωρίς να ζητά την άδεια οποιουδήποτε.

Και κάτι ακόμα: Οι επιθέσεις ούτε μας πτοούν, ούτε μας φοβίζουν!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Ο λόγος  για τον  γνωστό και μη εξαιρετέο της  ακροδεξιάς  μονταζιέρας του Σαμαρά,  Μουρούτη  ο οποίος αφού δεν κατάφερε να θεραπεύσει  το εμμονικό του μίσος  για την ΕΡΤ, και  μη αντέχοντας  την αδιαμφισβήτητη επιτυχία της  ΕΡΤ και των εργαζομένων  στον τρόπο μετάδοσης  του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (πανευρωπαϊκή πρωτιά), προτρέπει  το κοινό  τώρα    που τέλειωσε τοmundial  να βγάλει από το τηλεκοντρόλ την ΕΡΤ.

Η θλίψη του  Μουρούτη  και των άλλων  πρωτεργατών του πραξικοπήματος  του μαύρου ήταν αναμενόμενη, όχι μόνο επειδή  η  ΕΡΤ  δεν πέθανε, όπως  επιθυμούσαν  τα αφεντικά  τους οι  βαρώνοι  της  μιντιακής μαφίας,  αλλά στάθηκε  όρθια  και  βαδίζει  πλέον  στο δρόμο της  καινοτομίας και της  ανάπτυξης.

Το ξέρουμε  ότι ο Μουρούτης, ο Σαμαράς και οι  ακόλουθοι τους στην  εικονική ηγεσία  της ΝΔ  είναι απελπισμένοι και εξοργισμένοι , επειδή  η κοινωνία  βλέπει  την  ΕΡΤ  να της προσφέρει, με το ίδιο ανταποδοτικό τέλος  που είχαν οι ίδιοι επιβάλλει, υπερπολλαπλάσια από αυτά  που  προσέφεραν  τα  αθηνοκεντρικά  μορφώματα   της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ με τον γνωστό βίο και πολιτεία τους.

Χωρίς  καμία  οικονομική επιβάρυνση  στη κοινωνία ή στον προϋπολογισμό της  χώρας, αποδείξαμε  και τώρα αλλά και στο παρελθόν  ότι μπορούμε  να κάνουμε  όλα όσα πρέπει  για ανταποδώσουμε στην κοινωνία  αυτά  που οι αλυχτούσες  ύαινες  της  οικονομικο-πολιτικής διαπλοκής της στερούσαν.

Να θυμήσουμε  στον παραληρούντα  κ. Μουρούτη , σε κάθε νοσταλγό του μαύρου, αλλά και στην ιδιαιτέρως και επιδεικτικά  ..σιωπούσα ΕΣΗΕΑ, ότι  επι των  ημερών  του  Σαμαροβενιζελικού καθεστώτος , η διεθνής οργάνωση RSF (Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα) είχε ρίξει  την Ελλάδα  60 θέσεις κάτω  σε  ότι αφορά  την ελευθερία του τύπου, πτώση  η οποία  όπως  σημείωναν τότε,  οφειλόταν κυρίως στο πραξικοπηματικό  κλείσιμο της ΕΡΤ.

Η σημερινή παραληρηματική  – εμμονική  προτροπή  του Μουρούτη , θα  ευαισθητοποιήσει άραγε  τη «συστρατευμένη  στην κοινή αντίληψη»  ηγεσία  της ΕΣΗΕΑ και τους εκπροσώπους της στην ΕΡΤ , ή  και πάλι θα παραμείνουν βωβοί  όπως έκαναν   και πρόσφατα, όταν π.χ  ο Μητσοτάκης  και τα φερέφωνά  του απειλούσαν με νέο «μαύρο» στην ΕΡΤ; 

Όπως γράφουμε και σε άλλη ανακοίνωσή μας :

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ,  σε πείσμα  του μαύρου μετώπου  της  οικονομικο – πολιτικής διαπλοκής, θα συνεχίσουν να μοχθούν  και μετά  το Mundial και να αγωνίζονται  για μια ακόμα καλύτερη ΕΡΤ, προσφέροντας  στην κοινωνία   ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά  προϊόντα αντάξια  των θεμελιωδών  αξιών της  αληθινής  ενημέρωσης, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας.

Ο αγώνας  για ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΤ συνεχίζεται

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ