today-is-a-good-day
16.3 C
Athens

Λάθος tweet του Λ.Οίκου αναστατώνει τη Βρετανία!

Ένα λάθος των υπαλλήλων του Λευκού Οίκου, ήταν ικανό να αναστατώσει τη Βρετανία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Πρέδρου Ντ. Τραμπ.

Συγκεκριμένα, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωνε την επίσκεψή του στο Λονδίνο και αναχωρούσε για την Σκωτία, ο Λευκός Οίκος τουίταρε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος αναχώρησε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήπιαν τσάι με τη βασίλισσα, πριν αναχωρήσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο», έγραφε το tweet, το οποίο λίγο αργότερα διεγράφη.

Το Tweet που διεγράφηΤο Tweet που διεγράφη

Φυσικά, ακολούθησε θάλασσα σχολίων από μέλη του Twitter που επεσήμαιναν στον Αμερικανό Πρόεδορ ότι η Σκωτία είναι τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1707. Κάποιοι από αυτούς χαρακτήριζαν τους συνεργάτες του Τραπ, «ηλίθιους». Κάποιο άλλοι συνέστησαν στον Λευκό Οίκο να επενδύσει σε… κάποια εγκυκλοπαίδεια για να τους ανοίξουν τα μάτια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στην επίσκεψή του στο Λονδίνο, αφού συνάντησε την Τερέζα Μέι, συναντήθηκε με την βασίλισσα, σε ένα τετ α τετ όπου υπερέβη το πρωτόκολλο και εν συνεχεία αναχώρησε για τη Σκωτία, προκειμένου να μείνει δυο ημέρες στο θέρετρο που έχει εκεί και να παίξει γκολφ.

Είχε προλάβει να κεντρίσει για πολλούς λόγους τους Βρετανούς, μεταξύ άλλων γιατί, ενώ περίμενε την Τερέζα Μέι, στρογγυλοκάθισε και φωτογραφήθηκε στην πολυθρόνα του Τσώρτσιλ.

Ο Τραμπ στην πολυθρόνα του ΤσόρτσιλΟ Τραμπ στην πολυθρόνα του Τσόρτσιλ

Πάντως, οι διαδηλωτές, δεν άφησαν τον Αμερικανό Πρόεδρο ήσυχο ούτε στη Σκωτία.

Μάλιστα, πέρα από τις μεγάλες διαδηλώσεις στο Λονδίνο και στο Εδιμβούργο,το Σάββατο, κάποιοι διαδηλωτές πλησίασαν στο θέρετρο του Τραμπ το οποίο βρισκόταν υπό αστυνομικό κλοιό.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Τραπ φάνηκε να λέει κάτι για τους διαδηλωτές και να χαμογελάει…

Ο Τραμπ κοιτούσε προς τους διαδηλωτές και χαμογελούσεΟ Τραμπ κοιτούσε προς τους διαδηλωτές και χαμογελούσεΕπαιξε γκολφ σε κλοιό... διαδηλωτώνΕπαιξε γκολφ σε κλοιό… διαδηλωτώνΑπτόητος, αφού τα έκανε σαλάτα, χαλαρώνει στη ΣκωτίαΑπτόητος, αφού τα έκανε σαλάτα, χαλαρώνει στη ΣκωτίαΑγνωστο το τι ψέλλισε στους διαδηλωτές... Αγνωστο το τι ψέλλισε στους διαδηλωτές… «Χαμηλού IQ, ρατσιστής και σεξιστής». Οι διαδηλωτές στόλισαν τον Τραμπ«Χαμηλού IQ, ρατσιστής και σεξιστής». Οι διαδηλωτές στόλισαν τον ΤραμπΤο βράδυ της Παρασκευής, μετά τη συνάντηση με την βασίλισσα, Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ έφυγαν για Σκωτία. Το βράδυ της Παρασκευής, μετά τη συνάντηση με την βασίλισσα, Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ έφυγαν για Σκωτία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ