today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

Μόνο τένις, όχι Μουντιάλ

Οι διοργανωτές του Wimbledon αρνούνται να δείξουν ποδοσφαιρικό αγώνα στη μεγάλη οθόνη του All England Club, παρά τον «πυρετό» που έχει εξαπλωθεί στην χώρα με την πρόκριση της Εθνικής Αγγλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2018, για πρώτη φορά μετά το 1966.

Τα «Τρία Λιοντάρια» του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ έχουν ξεσηκώσει τους οπαδούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Νησιού, καθώς ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες κι έφτασαν στην τετράδα. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Κροατία, το βράδυ της Τετάρτης (11/07, 21:00), την ίδια ημέρα που θα διεξάγονται οι προημιτελικοί του βρετανικού Grand Slam.

Ο επικεφαλής του Wimbledon, Ρίτσαρντ Λιούις, εμμένει στην αντίληψή του ότι οι θεατές που έρχονται στα κορτ προσδοκούν να δουν τένις, δηλώνοντας παράλληλα ότι η πολιτική της γιγαντοοθόνης θα παραμείνει σε ισχύ για να περιοριστεί η αναστάτωση που προκαλείται στους παίκτες.

Ωστόσο, οι οπαδοί, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική δράση στη Ρωσία μέσω των κινητών τους τηλεφώνων και τάμπλετς, χρησιμοποιώντας το ισχυρό wifi που είναι εφοδιασμένο το τουρνουά.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 15 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει 2 ώρες μετά την τοπική ώρα του Λονδίνου (14:00) που θα γίνει το πρώτο σερβίς στον παραδοσιακό τελικό του Wimbledon, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο αγώνες είναι πιθανό να συμπέσουν χρονικά.

«Αυτό που θα συμβεί την ερχόμενη Κυριακή είναι το κεντρικό κορτ θα είναι έτοιμο για τον τελικό του απλού ανδρών και είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα παρακολουθήσει μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου», τόνισε τη Δευτέρα στους δημοσιογράφους ο Λιούις και συνέχισε:

«Δεν είναι ανήκουστο να υπάρχει χειροκρότημα ή, ιαχές όταν συμβαίνει κάτι ξεχωριστό σε ποδοσφαιρικό αγώνα και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα καταλάβουν εάν συμβεί κάτι τέτοιο.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ