today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Οδεύει προς Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “Marca” που έφερε εξ αρχής το θέμα στην επιφάνεια, η πρόταση της «βέκια σινιόρα» στη Ρεάλ είναι της τάξης των 100 εκατ. ευρώ και μάλλον θα γίνει δεκτή, καθώς όλα δείχνουν ότι και ο ίδιος ο Πορτογάλος σταρ επιθυμεί να αλλάξει περιβάλλον, μετά από εννέα χρόνια στη Μαδρίτη.

Σε ό,τι αφορά την περίφημη ρήτρα ύψους 1 δισ. ευρώ, που προβλέπεται στο συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε ο Ρονάλντο στα τέλη του 2016, η “Marca” υποστηρίζει ότι αφορά μόνο μετακίνησή του σε άμεση ανταγωνίστρια (δηλαδή στην Μπαρτσελόνα…) και ότι ο Πορτογάλος και ο «δαιμόνιος» μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, έχουν στα χέρια τους έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο οι απαιτήσεις της Ρεάλ για μεταγραφή του σε άλλη ομάδα θα πρέπει να είναι «λογικές». Το πώς ακριβώς μεταφράζεται αυτό, λογικά θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες, ή ακόμη και ώρες.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας φέρονται να προσφέρουν στον Κριστιάνο Ρονάλντο τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 30 εκατ. ευρώ, ποσό επαρκές για να δελεάσει τον πεντάκις νικητή της «χρυσής μπάλας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ