today-is-a-good-day
14.5 C
Athens

Τρελό ξύλο και 13 αποβολές στο Αυστραλία – Φιλιππίνες! (videos)

Αυτό μάλλον δεν το περίμενε κανείς. Με την Αυστραλία να προηγείται 30 πόντους και όλους να περιμένουν απλά το τυπικό φινάλε της αναμέτρησης με τις Φιλιππίνες, ξέσπασε ένας απίστευτος καυγάς… διαρκείας, στον οποίο ευτυχώς δεν ενεπλάκησαν και οι φίλαθλοι οι οποίοι βρίσκονταν δίπλα στις γραμμές του παρκέ.

Οι διαιτητές αναγκάστηκαν να αποβάλλουν συνολικά 13 παίκτες για εμπλοκή τους στο περιστατικό. Το παιχνίδι ξανάρχισε με παίκτες της Αυστραλίας και τρεις από τις Φιλιππίνες, για να διακοπεί με τους Αυστραλούς να επικρατούν 89-53 εκτός έδρας για την έκτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και τις Φιλιππίνες να μένουν και με δύο παίκτες στο παρκέ και στο 28′ με έναν. Οπότε και ο αγώνας διακόπηκε, βάσει τον κανονισμών. Ανάμεσα στους Αυστραλούς που αποβλήθηκαν είναι και γνώριμοι στους Έλληνες φιλάθλους: Ο Νέιθαν Σόμπεϊ που έπαιζε στον ΠΑΟΚ, αλλά και Θον Μέικερ, συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Πάντως να ξέρετε με το τέλος της αναμέτρησης, παίκτες των γηπεδούχων έβγαλαν και τη σέλφι τους για να έχουν να θυμούνται το γεγονός μάλλον…

 

Πηγή: basketa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ