Σανίδες σκέιτμπορντ για την εμψύχωση νέων

360

Εδώ και πολλά χρόνια το «The Scateroom» επιζητά να εμψυχώσει νέους μέσω της τέχνης και του σκέιτμπορντ. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με καλλιτέχνες, όπως ο Άντι Γουόρχολ και ο Άι Γουέι Γουέι. Αυτή τη φορά, συνεργάστηκε με φημισμένους σύγχρονους εικονογράφους, τον Jeremyville, τον Jean Julien και τον Steven Harrington σε μια περιορισμένη έκδοση σανίδων σκέιτμπορντ.

Και οι τρεις παρουσίασαν καινούργια έργα, πάντα στο ύφος με το οποίο ο κάθε ένας είναι αναγνωρίσιμος.

Ο με έδρα τη Νέα Υόρκη Jeremyville είναι γνωστός για τους νεαρής ηλικίας χαρακτήρες του που ενθαρρύνουν περιβαλλοντική δράση και κοινωνική αλλαγή. «Οι τίτλοι αυτών των τεσσάρων σανίδων, “Χθες”, “Σήμερα”, “Πάντα” και “Αιωνιότητα”, αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα στάδια της ζωής μας: αγώνας, απόφαση, ανάπτυξη και έμπνευση. Η όλη σύλληψη έχει να κάνει με τις απαντήσεις που προκύπτουν από τη θετική δράση, την πειθαρχία, το όραμα και την ανθεκτικότητα» εξηγεί.

«Το τρίγωνο και η σφαίρα» είναι ο τίτλος που έδωσε στις σανίδες του ο Jean Julien – έχει την έδρα του στο Λονδίνο – και μέσω των ζωηρόχρωμων χαρακτήρων του, οι οποίοι είναι και το σήμα κατατεθέν του, απευθύνει προσωπικά, με χιούμορ και κάνοντας κοινωνικά σχόλια, πρόσκληση για δράση.