today-is-a-good-day
17.7 C
Athens

Παράσταση της Ν.Δ. στον Άρειο Πάγο για τα κυβερνητικά non paper

Στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου πρόκειται απευθύνθηκε σήμερα η Ν.Δ. προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο των κυβερνητικών non papers στα οποία γίνεται αναφορά σε δήθεν ανοιχτές υποθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Δικαιοσύνη. Υποθέσεις για τις οποίες κανείς δεν έχει γνώση, γιατί δεν υφίστανται!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέθεσε σε συνεργάτες του την υποχρέωση να επισκεφτούν τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου προκειμένου να ρωτήσουν θεσμικά για τις κυβερνητικές αναφορές στο non paper του Μαξίμου, όπου παρουσιάζεται ο  αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με δήθεν δικαστικές εκρεμμότητες.

Μετά το Non paper ακολούθησαν δημοσιεύματα με αντίστοιχους υπαινιγμούς σε περιθωριακά site που απηχούν τις θέσεις του Μαξίμου, καθώς και αινιγματικές αναρτήσεις του συνομιλητή της κυβερνητικής πλειοψηφίας Ευ. Αντώναρου με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Όπως αναφέρουν με νόημα στην Πειραιώς, ενδεχομένως η αναφορά του Μαξίμου να αφορά μελλοντικά δημοσιεύματα σε φιλικά προς την κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης, όπως κατ’ επανάληψη έχει συμβεί στο παρελθόν.

Μετά την επίσκεψή του στον Άρειο Πάγο ο αρμόδιος Τομεάρχης Δικαιοσύνης Ν.Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Στον πανικό τους που καταρρέουν, οι ένοικοι του Μαξίμου έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για δήθεν ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη», προσθέτοντας: «Με την ιδιότητά του τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκα σήμερα την εισαγγελία του Αρείου Πάγου θέλοντας να στείλω παντού ένα μήνυμα: Είναι αδιανόητο να μένουν στο απυρόβλητο όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν την ελληνική Δικαιοσύνη σε παρακρατικές μεθοδεύσεις. Στις μέρες μας οι πάντες κρίνονται».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ