today-is-a-good-day
19 C
Athens

Επίθεση Ρουβίκωνα στο γραφείο Κατσίκη

Την απόπειρα εισβολής Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κ.Κατσίκη, θα πρέπει να διερευνήσει ο εισαγγελέας για την “ανατροπή του πολιτεύματος” όπως ζητά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος.

Με κείμενό του ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι το πρωί πήγε για καταδρομική επίθεση στα γραφεία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη.

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Ρουβίκωνα η απόπειρα εισβολής έγινε γιατί θεωρούν τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη “πολιτικό παρατράγουδο” και συνεχίζουν χαρακτηριστικά:

«Ασφαλώς ο Κατσίκης δεν είναι Χίτλερ. Δεν είναι όμως και μόνο για γέλια. Όταν ταυτίζει την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία δεν είναι καθόλου γραφικός. Αναζητεί και κατασκευάζει ομοϊδεάτες να στοιχηθούν πίσω του. Αυτοί οι ομοϊδεάτες θα κρατήσουν τη φλόγα της ομοφοβίας αναμμένη, θα συντηρήσουν διακρίσεις και επιθέσεις ώσπου να γυρίσει ο τροχός και ο καθαρός φασισμός να μπορέσει να γράψει νέους νόμους.

Όταν ζητάει να ανταλλαγούν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί με τους 2 Έλληνες δεν θέλει φυσικά να έρθει σε κόντρα με τον αστικό κόσμο που τόσο τους υπεράσπισε. Ετοιμάζει όμως το έδαφος για να ανταλλαγούν Τούρκοι επαναστάτες με τους 2 Έλληνες αξιωματικούς και αυτό το βλέπουμε τώρα με την επαπειλούμενη έκδοση του δημοσιογράφου Τουργκούτ Καγιά από τον Άρειο Πάγο και τον Σύριζα.

Όταν ζητάει να μας πυροβολήσουν στο κεφάλι πρέπει να αντισταθούμε στον πειρασμό να πούμε “σιγά τα αίματα”. Γιατί άνθρωποι που αγωνίζονται έχουν πολλές φορές πυροβοληθεί στο κεφάλι, και θα συνεχίσουν να πυροβολούνται. Γιατί όλοι αυτοί που θέλουν να μας κλείσουν στα μπουντρούμια ασφαλώς και χρειάζονται έναν γραφικό καραγκιόζη για να δείξουν, σε σύγκριση με εκείνον, πόσο δημοκράτες και λελογισμένοι οπαδοί της καταστολής είναι.

Κι όλα αυτά από βουλευτή που ανήκει σε κυβερνών κόμμα. Σε κυβέρνηση της “ριζοσπαστικής αριστεράς”. Αν όλο αυτό ακούγεται σαν ένα μεγάλο παρατράγουδο, είναι όντως. . Η “γενικευμένη τρολοκρατία” όμως είναι πλέον εργαλείο της εξουσίας και των πολιτικών της. Δεν μπορούμε να την αγνοούμε υπεροπτικά. Δεν είναι ότι προσβληθήκαμε που ο κάθε Κατσίκης θέλει τα μυαλά μας στο χώμα. Είναι ο φασισμός που πρέπει να τον τσακίσουμε κι ας γελάμε μαζί του την ώρα που το κάνουμε. Είναι το παραμύθι της αστικής δημοκρατίας και των ρόλων της που πρέπει να ξεσκεπάσουμε. Είναι η υπόθεση της ταξικής, κοινωνικής και πολιτικής απελευθέρωσης όλων μας, της πιο σοβαρής υπόθεσης από όλες. Και στο όνομα αυτής της υπόθεσης ενημερώνουμε τα παρατράγουδα ότι δεν χαίρουν καμιάς ασυλίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, στην οποία στεγάζεται το γραφείο του κ. Κατσίκη, για παρουσία ατόμων στο κτίριο που «τους φάνηκαν ύποπτα».

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, αλλά δεν εντόπισαν ούτε άτομα, ούτε κάποια ύποπτη κίνηση γύρω από την πολυκατοικία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταγγελίες τόσο του Βουλευτή των ΑΝΕΛ όσο και του Προέδρου των ΑΝΕΛ, τρεις κουκουλοφόροι «επισκέφθηκαν» το γραφείο του βουλευτή, ενώ εκείνος βρισκόταν σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής, και αφού εκτόξευσαν απειλές εναντίον του, αποχώρησαν, χωρίς να προκαλέσουν την παραμικρή ζημιά στον χώρο.

Ο κ. Καμμένος άλλωστε κάλεσε τον εισαγγελέα να επέμβει για “ανατροπή του πολιτεύματος” με αφορμή την συγκεκριμένη εισβολή στο γραφείο του κ. Κατσίκη. Όλα αυτά εν μέσω καταγγελιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και βουλευτών και στελεχών τους για αποστασίες και σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης από επιχειρηματικά συμφέροντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ