today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Θέλει να μείνει στη Ρόμα ο Μανωλάς

Η Τσέλσι πιέζει για την υπογραφή του Κώστα Μανωλά, αλλά εκείνος, όπως αναφέρει σήμερα η Corriere dello Sport -είδηση που έχουν αναπαράγει ΜΜΕ στην Αγγλία-, δεν θέλει να επωφεληθεί από την απόφαση των Άγγλων να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης 38 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του με την Ρόμα.

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μίλησε με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή των Ρωμαίων, Μόντσι, και τον διαβεβαίωσε ότι δεν επιθυμεί να φύγει από την Ρόμα, αφού είναι ευτυχισμένος. Ο Μανωλάς ενημέρωσε ότι είναι πρόθυμος να παραμείνει και να σεβαστεί το νέο συμβόλαιό του, το οποίο υπέγραψε το Δεκέμβριο και λήγει το 2022.

Ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι σχεδόν… μετακόμισε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, θεωρεί καλύτερο να παραμείνει στην Ρώμη και να μην ακολουθήσει τον Αντόνιο Ρούντιγκερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι Άγγλοι θεωρούν, πάντως, ότι η Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, διευθύντρια στο διοικητικό συμβούλιο της Τσέλσι, μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, εξαιτίας της σχέσης που έχει με την Ρόμα.

Όμως, αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι ο Μανωλάς δεν θα εξαναγκάσει την αποχώρησή του, αλλά κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την Ρόμα, που αναζητά χρήματα για το ισοζύγιο του οικονομικού Fair Play.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ