today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Ο Μάικλ Τζάσκον στο Μπρόντγουεϊ

Ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη μουσική του Μάικλ Τζάκσον ετοιμάζεται να ανέβει στο Μπρόντγουεϊ από το Κτήμα του Μάικλ Τζάκσον και την εταιρεία παραγωγής Columbia Live Stage. Η μουσική παράσταση, που δεν έχει ακόμα τίτλο, θα είναι έτοιμη το 2020.

Το σενάριο θα γράψει η θεατρική συγγραφέας Λιν Νόταζ, ενώ ο Κρίστοφερ Ουίλντον θα σκηνοθετήσει και θα χορογραφήσει την παράσταση. Το μιούζικαλ θα περιλαμβάνει τραγούδια από τις πολλές επιτυχίες του Τζάκσον.

Η Νόταζ έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο Πούλιτζερ. Ο Ουίλντον είναι διάσημος χορογράφος και σκηνοθέτης, που έγινε πιο γνωστός για την προσαρμογή και την μεταφορά στην θεατρική σκηνή του Μπρόντγουεϊ της ταινίας του 1951 «Ένας Αμερικανός στο Παρίσι». Η παράσταση κέρδισε πολλά βραβεία Tony με τον Ουίλντον να τιμάται με το βραβείο του Καλύτερου Χορογράφου.

Η μουσική σκηνή του Μπρόντγουεϊ είναι μία νέα δράση του κτήματος Τζάκσον καθώς είχαν προηγηθεί δυο παραστάσεις του Cirque du Soleil (Τσίρκο του Ήλιου). Η παράσταση με τίτλο «Michael Jackson: The Immortal World Tour» και η παράσταση με τίτλο «Michael Jackson: One». Άλλες δράσεις που έχει αναπτύξει το κτήμα κατά το 2017 ήταν το Scream, μία 3-D απόδοση του φημισμένου βίντεο κλιπ «Thriller» και δύο άλμπουμ του Τζάκσον που κυκλοφόρησαν μετά θάνατο, το «Michael» και το «Xscape».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ