Βουλευτής χορεύει τη “Μακεδονία του Αιγαίου” (video)

«Μην ξεχνάτε Μακεδόνες τη Μακεδονία του Αιγαίου»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μείζον θέμα για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Σέλτσα, το κόμμα του και συνολικά για την κυβέρνηση προκύπτει από το βίντεο που αποκαλύπτει σήμερα το ThePresident.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ να σέρνει  το χορό, να διασκεδάζει και να τραγουδά τον περίφημο «ύμνο» του αλυτρωτισμού των «Μακεδόνων του Αιγαίου».

Πρόκειται για τραγούδι που καλεί τους «Μακεδόνες» να μην ξεχνούν την «αλύτρωτη» «Αιγαιακή Μακεδονία», τη «γη των προγόνων τους». Μιλά για τις μάνες και τους γονείς των «Μακεδόνων του Αιγαίου» και τη νοσταλγία τους για τα «δικά τους εδάφη»!

«Μην ξεχνάτε Μακεδόνες, μην ξεχνάτε – είσαστε Μακεδόνες – μην ξεχνάτε την Αιγαιακή Μακεδονία» “Egejska Makedonija ne zaboravajte”.

Το τραγούδι αυτό χορεύεται στα πανηγύρια των αυτοαποκαλούμενων «Μακεδόνων του Αιγαίου», γράφτηκε από «Μακεδόνες της Αυστραλίας» και ζητά την απόδοση της «πατρίδας τους», της “δικής τους Μακεδονίας”, της «Μακεδονίας του Αιγαίου» (δηλαδή της Καστοριάς, της Φλώρινας, ακόμα και της Θεσσαλονίκης) πίσω σε αυτούς.  “Αναγνωρίστε μας πιά, είμαστε Μακεδόνες”, “οι μάνες μας μας άφησαν μητρική υποχρέωση για τη δική μας μακεδονία”!

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ο κ. Σέλτσας δεν κατάλαβε τους στίχους του τραγουδιού που χόρευε. Όμως κάτι τέτοιο καταρρίπτεται από τον ίδιο τον κ. Σέλτσα, ο οποίος σε πρόσφατες συνεντεύξεις του δήλωνε ότι η μητρική του γλώσσα είναι τα “Μακεδονίτικα” και ότι την μιλούσε αποκλειστικά μέχρι τα 7 του χρόνια.

Θεωρείται πρωτοφανές βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου να εμφανίζεται δημοσίως να χορεύει στους ρυθμούς ενός προκλητικού για την πατρίδα του τραγουδιού, το οποίο αναγνωρίζει την  ύπαρξη αλύτρωτης «Μακεδονικής» μειονότητας, εντός Ελληνικών συνόρων.

Ο μακεδονικός χώρος σύμφωνα με “Σλαβομακεδόνες εθνικιστές”, Ο χάρτης περιλαμβάνει και ολόκληρη τη γεωγραφική περιοχή της “Αιγαιακής Μακεδονίας”

Υπενθιμίζουμε ότι ο κ. Σέλτσας ήρθε στην επικαιρότητα τόσο με το δημοσίευμα της DW το οποίο τον εμφάνιζε ως τον “Πρώτο Μακεδόνα βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου“, όσο και με την αποκάλυψη του ThePresident, σύμφωνα με την οποία προσέφυγε κατά της Ελλάδας στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Κωνστνατίνος Σέλτσας δηλώνοντας «Μακεδόνας, με Μακεδονική συνείδηση», προσέφυγε το 1997  κατά της Ελλάδας διεκδικώντας την αναγνώριση «Μακεδονικής μειονότητας», και ζητώντας να ακυρωθούν οι αποφάσεις όλων των Ελληνικών βαθμίδων της Ελληνικής Δικαιοσύνης που έκριναν ότι ο σύλλογος που εκπροσωπούσε «επιδίωκε  την καλλιέργεια εντυπώσεων περί υπάρξεως Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο αντιβαίνει το Εθνικό συμφέρον αυτής και εντεύθεν ευθέως στο Νόμο», ότι «δεν υφίσταται ιστορικά αποκρουστέα σλαβομακεδονική μειονότητα» και ότι οι προσφυγές είχαν ως πρόθεση  τη «διάσπαση της ακεραιότητας της χώρας». Την προσφυγή του την επιβεβαίωσε και ο ίδιος, με δηλώσεις του στο ThePresident.

Δείτε τον κ. Σέλτσα να χορεύει τον ύμνο της “Αιγαιακής Μακεδονίας”

Χθές με ανακοίνωσή της η Ν.Δ. ζήτησε από το ΣΥΡΙΖΑ εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις του ThePresident.

Δείτε το τραγούδι με μεταφρασμένους τους στίχους του

 

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή του θέματος, με την προϋπόθεση της παραπομπής στη πηγή