Επέκταση του δικτύου καταστημάτων JYSK

251

Την Πέμπτη, 21 Ιουνίου, η δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων ειδών σπιτιού JYSK θα ανοίξει το δέκατο όγδοο κατάστημά της στην Ελλάδα, στα Τρίκαλα, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η JYSK άνοιξε το πρώτο κατάστημά της στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν άλλα δεκαέξι καταστήματα σε όλη τη χώρα, με πιο πρόσφατο το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας στη Λάρισα, το οποίο εγκαινιάστηκε τον προηγούμενο μήνα.

Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της δείχνουν την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον Τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Η περιφερειακή διευθύντρια της JYSK, Βάσω Γκαλή, εξηγώντας την στρατηγική τής εταιρείας αναφέρει: «Στη JYSK η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας και επηρεάζει τη στρατηγική μας. Επιλέγουμε τα σημεία και τις περιοχές για να ανοίξουμε τα νέα μας καταστήματα με τρόπο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας να μπορούν να φτάσουν ευκολότερα και γρηγορότερα, να μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γενικά να βιώσουν μία ευχάριστη εμπειρία αγορών».

«Το νέο μας κατάστημα φιλοδοξούμε να γίνει γρήγορα αγαπημένος προορισμός αγορών για τους πελάτες μας. Η JYSK έχει μεγάλη εξειδίκευση στα προϊόντα ειδών ύπνου, όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, όμως οι πελάτες μας μπορούν να βρουν επίσης μία μεγάλη ποικιλία επίπλων, διακοσμητικών αλλά και χρηστικών ειδών για το σπίτι και τον κήπο, σε εξαιρετικές τιμές και με την εγγύηση ποιότητας και το σκανδιναβικό design της JYSK. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους πελάτες μας και να τους βοηθάει να βρουν τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες τους. Παράλληλα, το e-shop JYSK.gr αλλά και η υπηρεσία μας Click & Collect δίνει επιπλέον δυνατότητες για ασφαλείς αγορές προϊόντων ηλεκτρονικά ή για κράτηση ηλεκτρονικά και παραλαβή από το κατάστημα, γρήγορα και εύκολα» προσθέτει η κ. Γκαλή.