today-is-a-good-day
21.7 C
Athens

Υπόδειγμα αντιπολίτευσης με υπογραφή Καραμανλή!

Τον… διάολο του έχει βρει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, από τον αρμόδιο τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί! Δεν τολμά να κάνει δήλωση ή να βγάλει ανακοίνωση, του έρχεται η απάντηση σχεδόν λεπτά αργότερα και συνήθως ιδιαίτερα καυστική.

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που δεν έχει προλάβει ή αποφεύγει να μιλήσει για αποφάσεις που έχει υπογράψει, μήπως και την γλιτώσει αλλά πριν στεγνώσει το μελάνι και πριν πατήσει «αποστολή» στο mail του, έχει βγει ήδη απάντηση από τον «γαλάζιο» τομεάρχη.

Έτσι έγινε και με τις αυξήσεις στα διόδια, που πριν προλάβουν να αναρτηθούν, ο Κώστας Καραμανλής είχε αρχίσει να πυροβολεί κατά ριπάς! “Η αντιπολίτευση του “Δεν πληρώνω”, επιβάλλει ως κυβέρνηση αυξήσεις στα διόδια μέχρι και δυόμιση φορές πάνω». Έλεγε στην ον κάμερα δήλωσή του, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένα παραδείγματα όπως τα Μάλγαρα που το τίμημα από 1,20 θα φτάσει τα 3 ευρώ και τη διαδρομή Πτολεμαΐδα – Χρυσούπολη που θα στοιχίζει στους οδηγούς 15,5 ευρώ από 8,40 που είναι σήμερα.

Ο κ. Καραμανλής κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση για μεροληψία υπέρ συγκεκριμένων εργολάβων λέγοντας: “Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δώρο στον υποψήφιο παραχωρησιούχο. Και δεν σταματά εκεί, αλλά του δίνει τη δυνατότητα να προβεί και σε νέες αυξήσεις των διοδίων μελλοντικά». Πληροφορίες που θέλουν τον κ. Σπίρτζη να ψάχνει για… κοριούς στο υπουργείο του, ελέγχονται…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ