today-is-a-good-day
23.1 C
Athens

Σφαιρόπουλος: Φοβηθήκαμε να νικήσουμε

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός έκανε το break στο break, ισοφαρίζοντας τη σειρά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η δυστοκία στην επίθεση στην 3η περίοδο στέρησε στον Ολυμπιακό τη νίκη. «Τώρα πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ να κερδίσουμε» επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός.

«Χάσαμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς από την ολιγορία που δείξαμε στις αρχές της τρίτης περιόδου. Δεν μας επηρέασε η άμυνα ζώνης του Παναθηναϊκού, μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχαμε τον έλεγχο.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου βιαστήκαμε, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε να σκοράρουμε και ενώ στην άμυνα ήμασταν καλοί, είχαμε δεχθεί πέντε πόντους σε πέντε λεπτά, στην επίθεση είχαμε φανερή δυστοκία. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Κάναμε μια ύστατη προσπάθεια στο τέλος, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με τον Πρίντεζη στη θέση πέντε. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε, ίσως στο τέλος δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Έγινε το 1-1, πρέπει να πάμε τώρα να κερδίσουμε ξανά στο ΟΑΚΑ, πρέπει να ανασυνταχθούμε»«”.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: “Όποιος παίζει στην έδρα του, έχει μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα. Φάνηκε και σε εμάς αυτό σήμερα. Ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, φαινόταν πως φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες και στο ανοιχτό γήπεδο, χάσαμε κάποιες βολές, από την άλλη δεχθήκαμε και εύκολους πόντους στο ένας εναντίον ενός που έκριναν τον αγώνα”.

SourceΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ