today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Ο Sokratis έχει υπογράψει ήδη στην Άρσεναλ!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει υπογράψει ήδη στην Αρσεναλ! Αυτό αποκαλύπτει η έγκυρη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe, που αναφέρει, επικαλούμενη πληροφορίες της, ότι ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός, αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή του αγγλικού συλλόγου, μετά τη μετακίνηση του Λιχτστάινερ στο Βόρειο Λονδίνο την Τρίτη.
Μάλιστα στις αρχές τις εβδομάδας το γερμανικό περιοδικό kicker, είχε αποκαλύψει ότι έως την Κυριακή ο Sokratis θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αρσεναλ. Κάτι, όπως υποστηρίζουν οι Αγγλοι, μπορεί να έχει ήδη…κρυφά.

Οι Γερμανοί αναφέρουν ότι Αρσεναλ θα δώσει στην Ντόρτμουντ 17 εκατ ευρώ, ενώ ο Παπασταθόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο με την Αρσεναλ έως το 2021, με καθαρές ετήσιες αποδοχές 5 εκατομμύρια ευρώ, διπλάσια χρήματα από το συμβόλαιο που προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε με την Ντόρτμουντ έως το 2021.
Αντικαταστάτης  του στην Ντόρτμουντ θα μπορούσε να είναι ο 22χρονος Γάλλος Αμπντού Ντιαλό της Μάιντς.
Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Παπασταθόπουλου, σε συνέντευξή του, είχε αναφέρει πως η μεταγραφή επρόκειτο να ολοκληρωθεί την Τρίτη.

SourceΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ