today-is-a-good-day
20.9 C
Athens

Διαγράφει τον Δήμαρχο Άργους η Ν.Δ.

Με ανακοίνωσή της η Ν.Δ. ανακοινώνει την απόφαση του Προέδρου της Κ.Μητσοτάκη να θέσει εκτός κόμματος τον Δήμαρχο Άργους και μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής Δ.Καμπόσο. Συγκεκριμένα η Ν.Δ. αναφέρει:

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών είχε αποκαλέσει με παλαιότερη ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «προδότη» αναγκάζοντας τη ΝΔ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, να τον καλέσει σε απολογία.

Σήμερα, μπροστά στην κάμερα του γραφείου του επιτίθεται και πάλι στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη υιοθετώντας αχαρακτήριστες εκφράσεις και αντισημιτικά υπονοούμενα.

Σε εικοσάλεπτο βίντεο-διάγγελμα προς τους δημότες του Άργους ο κ. Καμπόσος αναφέρει: «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Τα λέει γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά του κ. Καμπόσου και τη Ν.Δ.

Εδώ το επίμαχο βίντεο του κ. Καμπόσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ