Είναι παραμυθένιο το εξώφυλλο του καινούργιου άλμπουμ των Κάνιε Γουέστ και Κιντ Κούντι, το οποίο, σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου, θα μπορούμε να το κάνουμε δικό μας. Για να χαζεύουμε απλά και μόνο το εξώφυλλο.

Ήταν ο Κιντ Κούντι αυτός που τουίταρε το εξώφυλλο και ο Κάνιε Γουέστ προχώρησε σε retweet. Αποκάλυψαν ότι το εξώφυλλο για το άλμπουμ στο οποίο συνεργάστηκαν – το «Kids See Ghosts» – σχεδίασε ο σύγχρονος Ιάπωνας καλλιτέχνης Τακάσι Μουρακάμι.
Ο Μουρακάμι είναι αυτός που καθιέρωσε τον καλλιτεχνικό όρο «Superflat» για να χαρακτηρίσει ένα μεταμοντέρνο καλλιτεχνικό ρεύμα που επηρεάζεται από τα ιαπωνικά manga και anime. Έχει ήδη συνεργαστεί με τον Κάνιε Γουέστ για το εξώφυλλο του άλμπουμ «Graduation», το 2007.


