today-is-a-good-day
13.9 C
Athens

Έρχεται το «The Lego Movie 2»

Υπομονή, λίγο ακόμη. Τον επόμενο Φεβρουάριο, τέσσερα χρόνια μετά την παινεμένη από τους κριτικούς «The Lego Movie», θα εμφανιστεί η συνέχεια, με υπότιτλο «Το Δεύτερο Μέρος». Για την ώρα, αρκούμαστε στο πρώτο τρέιλερ.

Επιστρέφουν ο Κρις Πρατ (ως Master Builder Emmet Brickowoski) και η Ελίζαμπεθ Μπανκς (Wyldstyle), στο πλάι των Τζόνα Χιλ (Green Lantern), Τσάνινγκ Τέιτουμ (Superman) και Γουίλ Αρνέτ (Lego Batman).

Οι ήρωες της ταινίας θα προσπαθήσουν να σώσουν την πόλη τους, πέντε χρόνια μετά τα «φρικιαστικά γεγονότα της Taco Tuesday» που άφησαν το Μπρίκσμπουργκ μια έρημο τύπου Mad Max, ευάλωτο στην απειλή εισβολέων από το διάστημα, των Lego Duplo.

Στο «Δεύτερο Μέρος» συναντάμε δύο καινούργια πρόσωπα: την Τίφανι Χάντις (γνωστή από το «Girls Trip») στον ρόλο της Βασίλισσας Waterva Wa-Nabi και τη Στέφανι Μπεατρίζ (του «Brooklyn Nine-Nine») ως Sweet Mayhem.

Ο Μάικ Μίτσελ (του «Trolls») αντικαθιστά στο τιμόνι της σκηνοθεσίας τους Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ, οι οποίοι αναλαμβάνουν παραγωγοί της ταινίας. Το σενάριο έγραψε ο Ράφαελ Μπομπ-Ουάκσμπεργκ – ο δημιουργός του «BoJack Horseman» – μαζί με τον Μάικ Φόγκελ.

SourceΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ