today-is-a-good-day
18.2 C
Athens

Απίστευτη δήλωση Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για τα θύματα της 17Ν

Σε μια απίστευτη δήλωση, άκρως προσβλητική για τα θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, προχώρησε σήμερα ο βουλευτής του Συριζα Χρήστος Μπγιάλας, οποίος μιλώντας στον Σκάι και προσπαθώντας να αποφύγει να τοποθετηθεί για τις αναρτήσεις τους Πάνου Καμμένου είπε: «Τι να ενδιαφέρει έναν 17χρονο σήμερα ποιον σκότωσε ο Κουφοντίνας;», προχωρώντας πολλά βήματα παρακάτω την κριτική του κόμματός του κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα είπε σε συνέντευξη για τη δολοφονία Λαμπράκη.
Μάλιστα, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα λέγοντάς του ότι: «ο κ. Μητσοτάκης έχασε μέλος της οικογένειάς του από τον κ. Κουφοντίνα και δεν ντρέπεστε», ο κ. Μπγιάλας δεν έδειξε να σκέφτεται καν τι είπε και συνέχισε απτόητος: «Η δολοφονία του Μπακογιάννη τον ενδιαφέρει και δεν τον ενδιαφέρει η δολοφονία του Λαμπράκη;»
Όταν κάποια στιγμή φάνηκε να συνειδητοποιεί τι έχει πει, συνέχισε να κεραυνοβολεί την λογική, χωρίς να υπαναχωρεί από την αρχική τοποθέτησή του: «εγώ αναφερόμουν στο σκεπτικό του κ. Μητσοτάκη όπως δεν ενδιαφέρει έναν νεαρό ποιος δολοφόνησε τον Λαμπράκη έτσι δεν τον ενδιαφέρει ποιος σκοτώθηκε από κάποιους τρομοκράτες» και πρόσθεσε: «Όχι εγώ, ο κ. Μητσοτάκης τον εξίσωσε. Το να προσπαθήσουμε να διαγράψουμε ιστορίες είναι επικίνδυνο» επέμεινε ο κ. Μπγιάλας.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηλίτευσε μια ανακοίνωση του Μαξίμου που ήταν άρες μάρες κουκουνάρες. Το αίμα της οικογένειας Μητσοτάκη δεν το σεβάστηκε, τέτοιοι υποκριτές είναι».

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ