today-is-a-good-day
17.7 C
Athens

Τα Pokemon επιστρέφουν!

Τα Pokemon επιστρέφουν και πάλι, καθώς η Nintendo ανακοίνωσε τρία νέα παιχνίδια, που συνδέουν το Nintendo Switch με το Pokemon Go.

Το Pokemon Go ήταν μια τεράστια επιτυχία, όταν βγήκε το 2016 και έχει πιστωθεί την αναγέννηση του franchise για μια νέα γενιά παικτών. Από τότε, η Nintendo έχει κάνει μεγάλα βήματα χάρη στην κυκλοφορία της τελευταίας κονσόλας της, το Nintendo Switch. Χθες, ο γίγαντας των παιχνιδιών ανακοίνωσε ότι θα ενώσει τις δυο μεγάλες επιτυχίες του φέρνοντας ένα παιχνίδι Pokemon στο Switch μέσα στη φετινή χρονιά.

Τα Pokemon Let’s Go! Pikachu και Let’s Go Eevee θα είναι δύο νέα παιχνίδια στην κύρια σειρά Pokemon και θα ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου. Αυτό που μάλλον θα ξετρελάνει τους φίλους των pokemon είναι το γεγονός ότι τα παιχνίδια Let’s Go στον Switch θα συνδεθούν με το Pokemon Go σε συσκευές iPhone και Android. Το Pokemon μπορεί να ανταλλάσσεται μεταξύ των δύο παιχνιδιών – αν και δεν είναι σαφές εάν θα υπάρχει μηχανισμός ανταλλαγής ενσωματωμένος στο gameplay.

“Με το λανσάρισμα του Pokemon GO το 2016 και τον παγκόσμιο πάταγο που προκάλεσε, εισήχθησαν εκατομμύρια νέοι παίκτες στον κόσμο του Pokémon”, δήλωσε ο Junichi Masuda, διευθυντής στο Game Freak, το στούντιο παιχνιδιών που είναι υπεύθυνο για τους τίτλους. “Για πολλούς, το Pokemon GO ήταν η πρώτη τους εμπειρία με την επωνυμία Pokemon, έτσι δημιουργήσαμε αυτούς τους δύο νέους τίτλους προκειμένου να αποτελέσουν μια προσβάσιμη εισαγωγή στην κεντρική μας σειρά RPG, προσφέροντας και στους παραδοσιακούς μας φίλους έναν νέο τρόπο να παίζουν Pokemon”.

Ο χειρισμός των δυο παιχνιδιών θα πραγματοποιείται με τα χειριστήρια Joy-Con της κονσόλας, καθώς και μια νέα συσκευή το Poke Ball Plus, ένα χειριστήριο που έχει την μορφή μιας Pokeball, που όταν το χαϊδεύετε, θα βγάζει ήχους από Pokemon. 

Ένα τρίτο παιχνίδι, το Pokemon Quest, έρχεται επίσης στο Nintendo Switch.

Το Pokemon Quest θα είναι ένα role playing παιχνίδι ως ανεξάρτητος τίτλος για το Nintendo Switch. “Αυτός ο νέος τίτλος Pokémon, που αναπτύχθηκε από το Game Freak, επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν το νησί του Tumblecube με την ομάδα των χαριτωμένων σε σχήμα κύβου χαρακτήρων, γνωστών ως Pokexel”, δήλωσε ο Shigeru Ohmori, σκηνοθέτης στο Game Freak. “Οι παίκτες θα είναι σε θέση να εξατομικεύσουν το Pokemon τους και να αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς με τους Pokemon φίλους τους, ενώ θα ακολουθούν  την περιπέτεια”.

Πολλοί φίλοι των Pokemon είναι ήδη ενθουσιασμένοι από την προοπτική της επιστροφής στο σύμπαν των Pokemon και λαμβάνοντας υπόψη τη δημοτικότητα της κονσόλας Switch, μπορεί να είμαστε μπροστά σε ακόμη μια τεράστια επιτυχία για την Nintendo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ