today-is-a-good-day
17 C
Athens

Ο Ινιέστα στην Ιαπωνία

Ο Ισπανός μέσος Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε ότι…μετακόμισε στην Ιαπωνία και δήλωσε ότι έχει υπογράψει με την Βίσελ Κόμπε που αγωνίζεται στην J-League, αναρτώντας μια φωτογραφία του στο Instagram με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Χιρόσι Μικιτάνι.

Η φωτογραφία στο Instagram δείχνει τον Ινιέστα στο αεροσκάφος με τον Μικιτάνι, ο οποίος είναι επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του κύριου χορηγού της Μπαρτσελόνα, Rakuten.

«Επίσκεψη στο νέο σπίτι μου, με τον φίλο μου @hiroshi.mikitani», ακολουθούμενο από τα γράμματα «JP», ήταν το μήνυμα του Ινιέστα που συνόδευε την φωτογραφία.

Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο τριών ετών με 25 εκατ. ευρώ ετήσιες καθαρές αποδοχές και περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός κέντρου προπόνησης, σύμφωνα με τα πρότυπα της La Masia, το οποίο θα εποπτεύεται από ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και ο Ινιέστα θα αποτελεί την δημόσια εικόνα του.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν χθες αργά το βράδυ γνωστό, ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει σήμερα. Η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo Deportivo, ανέφερε ότι ο Ινιέστα, μετά από 22 χρόνια υπέροχης καριέρας με την Μπαρτσελόνα (έφτσε στην ακαδημία της σε ηλικία 12 ετών το 1996), πέταξε στην Ιαπωνία και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου.

Η Βίσελ Κόμπε δεν κέρδισε ποτέ το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και επί του παρόντος κατέχει την έβδομη θέση στην J-League. Εκεί θα βρει τον πρώην Γερμανό διεθνή Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος πήγε πέρυσι στην Κόμπε.

Να σημειωθεί επίσης ο Μίκαελ Λάουντρουπ έπαιξε στην Κόμπε για μία σεζόν μεταξύ 1996 και 1997, ενώ ο Γκάρι Λίνεκερ αγωνίστηκε στην Ιαπωνία με την Ναγιόγια Γκράμπους.

SourceΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ