today-is-a-good-day
14.8 C
Athens

Νέος σεισμός στο Χόλιγουντ με τις κατηγορίες στον Μόργκαν Φρίμαν

O ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν Morgan κατηγορείται από 8 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακομεταχείριση κατά τα γυρίσματα ταινιών ή κατά τη διάρκεια προωθητικών εκδηλώσεων για τις ταινίες του.

Μια από τις καταγγελίες προέρχεται από μια βοηθό παραγωγής που εργάστηκε στην ταινία του Φρίμαν το 2015, το “Εκδίκηση με στυλ” (Going In Style). Η καταγγέλουσα είπε στο CNN ότι ο Φρίμαν προσπάθησε επανειλημμένα να σηκώσει τη φούστα της για να δει αν φορούσε εσώρουχα και σχολίαζε την σιλουέτα της. Είπε επίσης ότι ο τότε συμπρωταγωνιστής του Άλαν Άρκιν είδε την συμπεριφορά και ζήτησε από τον Φρίμαν να σταματήσει. 

Μια άλλη γυναίκα, που εργάστηκε στην ταινία “Η συμμορία των μάγων” (Now You See Me) δήλωσε ότι ο Φρίμαν έκανε επίσης σχόλια για το σώμα της, όπως και για μια άλλη εργαζόμενη. Ισχυρίζεται, ότι οι γυναίκες στο σετ ήξεραν ότι έπρεπε να καλύπτουν το σώμα τους κάθε φορά που ήταν γύρω.

Η δημοσιογράφος του CNN, Chloe Melas, δήλωσε ότι κι η ίδια υπέστη την κακή συμπεριφορά του Φρίμαν, όταν ήταν 6 μηνών έγκυος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η Melas ισχυρίζεται ότι ο Φρίμαν της είπε ότι έδειχνε έτοιμη και ότι επανειλημμένα υπονοούσε ότι θα ήθελε να ήταν και ο ίδιος εκεί όταν έμεινε έγκυος.

 Το CNN έχει μιλήσει με 16 άτομα – 8 που ισχυρίζονται ότι ήταν θύματα και 8 που είδαν την συμπεριφορά του Φρίμαν.

Ο Φρίμαν δεν έχει κάνει ακόμα κανένα σχόλιο.

SourceCNN

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ