today-is-a-good-day
18.2 C
Athens

Στην Σαντορίνη ο “πρώην” της Μέγκαν Μαρκλ

O πρώην πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Suits, ο Patrick J. Adams και η σύζυγός του Troian Bellisario μετά από το ξεχωριστό Σαββατοκύριακο στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

Ο τηλεοπτικός γάμος

Ο γνωστός ως Μάικ Ρος στο Suits και τηλεοπτικός σύζυγος της νυν Δούκισσας Μέγκαν Μαρκλ, που ήταν ένας από τους 600 καλεσμένους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για το γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, ταξίδεψε ως τη Σαντορίνη για να απολαύσει τις διακοπές του.

 

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια γραφική φωτογραφία από το ελληνικό νησί το πρωί της Τρίτης, γράφοντας: «Ψάχνοντας για μεσημεριανό γεύμα σε όλα τα σωστά μέρη».

Looking for lunch in all the right places.

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

Αργότερα μοιράστηκε μια φωτογραφία της συζύγου του, η οποία είναι η γνωστή για το ρόλο της στο Pretty Little Liars αλλά και κόρη του Donald P. Belissario του διάσημου παραγωγού τηλεοπτικών σειρών όπως το NCIS.

she calls herself the Helena Bonham Carter of Santorini

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

H Troian Bellisario μάλλον δεν είχε βάλει τα σωστά παπούτσια για την περίσταση, όπως αναφέρει σε άλλη ανάρτησή του ο σύζυγός της. 

Oia-bound. #worethewrongshoesforthis

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

Στη Σαντορίνη έχουν βρει ένα ειδυλλιακό μέρος για να χαλαρώσουν κάνοντας βόλτες με σκάφος κι απολαμβάνοντας τις μοναδικές ομορφιές του νησιού, όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα που μοιράζονται και οι δυο.

Μένει να δούμε αν θα επισκεφθούν κι άλλους προορισμούς στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ