today-is-a-good-day
12.4 C
Athens

Μπράντλεϊ Κούπερ και Κλιντ Ίστγουντ ξανά μαζί;

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι σε συζητήσεις για να ενταχθεί στο καστ της ταινίας «The Mule» της οποίας σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής θα είναι ο Κλιντ Ίστγουντ.

Η ταινία είναι συμπαραγωγή της Warner Bros και της Imperative Entertainment και θα είναι η πρώτη στην οποία θα εμφανιστεί και μπροστά από την κάμερα ο Ίστγουντ, από τότε που πρωταγωνίστησε στο δράμα του 2012 «Trouble With the Curve».

Η ταινία, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety, βασίζεται στην ιστορία του Σαμ Ντόλνικ στο «New York Times Magazine» το 2014 και αφηγείται την ιστορία του Earl Stone (Κλιντ Ίστγουντ), ενός άντρα της δεκαετίας του 1980, ο οποίος είναι άφραγκος, μόνος και αντιμέτωπος με την πτώχευση της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται δουλειά, στην οποία απλά χρειάζεται να οδηγεί – αρκετά εύκολο. Αλλά χωρίς να το γνωρίζει ο Earl, έχει αναλάβει τον ρόλο του courier ναρκωτικών για ένα μεξικάνικο καρτέλ και επίσης τον εντοπίζει το ραντάρ του σκληρού πράκτορα της Υπηρεσίας για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών (DEA) Colin Bates (Μπράντλεϊ Κούπερ).

Ο Κλιντ Ίστγουντ θα είναι επίσης παραγωγός μέσω της εταιρείας του Malpaso, μαζί με τον Νταν Φρίντκιν και τον Μπράντλεϊ Τόμας της Imperatist.

SourceΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ