today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Νέο μέλος στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης αποτελεί το 41ο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία μετρά ορισμένες από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις στους κόλπους της.

Έχοντας περάσει από τη διαδικασία πιστοποίησης από την EUROCERT προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις ένταξης στην ένωση, η εταιρεία φέρει πλέον το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα προϊόντα της και συμμετέχει ενεργά στην επίτευξη των σκοπών της Πρωτοβουλίας για τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ξεκίνησε το 1894 με το όραμα του Ισίδωρου Αρβανίτη να δημιουργήσει το καλύτερο ούζο στον κόσμο.

Αποστάζοντας αρωματικούς σπόρους και βότανα της Λέσβου, μαζί με αρωματικά που αναζήτησε στην άλλη άκρη της γης, ο Ισίδωρος Αρβανίτης, δημιούργησε το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Σήμερα, 124 χρόνια μετά, η εταιρεία, που είναι 100% ελληνική και ανήκει στην οικογένεια Καλογιάννη, συνεχίζει να παράγει το εκλεκτό από 100% διπλή απόσταξη Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο διπλής απόσταξης σε 18 μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες.

Οι ξεχωριστές συνταγές της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ταξιδεύουν σε 43 χώρες σε όλο τον κόσμο προωθώντας την ελληνικότητα και την κουλτούρα της Λέσβου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ