today-is-a-good-day
20.8 C
Athens

Συνεχίζεται το ταξίδι του Envolve στην Ελλάδα

Σε συνέχεια της παράτασης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό του Envolve Award Greece 2018 (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας), το Ελληνικό τμήμα του Envolve Entrepreneurship (https://envolveglobal.org/el/) συνεχίζει το «ταξίδι» του ανά την Ελλάδα για να συναντήσει τις τοπικές κοινότητες νεοφυούς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.
Ο νέος οργανισμός υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, ο οποίος ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra (www.libra.com), θα συζητήσει για θέματα που αφορούν το τοπικό επιχειρηματικό οικοσύστημα, για το Envolve Award Greece, καθώς και για τον τρόπο που ο οργανισμός συνεχίζει να υποστηρίζει φιλόδοξους επιχειρηματίες.
Έχοντας ήδη επισκεφθεί 13 πόλεις στα τέλη Απριλίου του 2018, μεταξύ των οποίων τη Θεσσαλονίκη, την Ξάνθη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και την Πάτρα, η ομάδα τώρα διοργανώνει και συμμετέχει σε εκδηλώσεις στην Αθήνα και την Κρήτη για να ενισχύσει τη σχέση της με τις τοπικές κοινότητες. Επιπλέον, η ομάδα ανυπομονεί να συζητήσει άμεσα με άτομα και ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του Envolve Award Greece, που προσφέρει στους νικητές χρηματοδότηση, υποστήριξη και καθοδήγηση.
Στην Αθήνα, την Τετάρτη 16 Μαΐου, η ομάδα θα διοργανώσει εκδήλωση στο Athens Digital Lab (www.athensdigitallab.gr). Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την Κρήτη με πρώτο σταθμό τα Χανιά, όπου την Πέμπτη, 17 Μαΐου, το Envolve θα διοργανώσει εκδήλωση στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Κτηρίου Επιστημών στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Την Παρασκευή, 18 Μαΐου, η ομάδα θα διοργανώσει εκδήλωση στο Αμφιθέατρο Καμπίτση του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.
Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director του Envolve στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει στο Open Coffee Ηρακλείου (www.opencoffeeheraklion.gr), το οποίο διοργανώνεται από την ομάδα του Bizrupt (bizrupt.gr/) και θα λάβει χώρα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Σάββατο, 19 Μαΐου. Επιπλέον πληροφορίες και δωρεάν εισιτήρια για τις επόμενες εκδηλώσεις του Envolve μπορείτε να βρείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου: www.facebook.com/pg/EnvolveGR/events/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ