today-is-a-good-day
18.3 C
Athens

Ξέχασε το διαβατήριό του ο Κ.Μητσοτάκης πηγαίνοντας στην Ίμβρο

Με το βραδινό καράβι θα μεταβεί τελικά στην Ίμβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού οι Τούρκοι δεν του επέτρεψαν να περάσει τα σύνορα χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία δεν είχε μαζί του.
Ο κ. Μητσοτάκης, αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση, καρφώνοντας την ένοχο της ταλαιπωρίας με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram από τα ελληνοτουρκικά σύνορ. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. φαίνεται να κάνει μια… “λαβή αγάπης” στην σύζυγό του Μαρέβα, την οποία “καρφώνει” ότι ξέχασε το διαβατήριο του…
«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!» Γράφει όλο νόημα στην λεζάντα!
Έτσι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και την αποστολή, περιμένουν να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατευθύνεται στην Ίμβρο προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ