today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Τσίπρας: “Ο Μητσοτάκης φλερτάρει με τον ακροδεξιό λαϊκισμό”

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την υιοθεσία και την αναδοχή, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι «μπορεί αν θέλει να μας παραδώσει άλλο ένα μάθημα για το ποιος είναι λαϊκιστής και λογαριάζει μόνο το πολιτικό κόστος και ποιος αληθινά φιλελεύθερος».

«Είναι δικαίωμά του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ να το κάνει αυτό» τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εμείς, ειλικρινά, τον ευχαριστούμε γιατί κάνει τα πράγματα πιο καθαρά σε ορισμένους που πιστέψανε ότι είναι δήθεν πολιτικός του φιλελεύθερου κέντρου».

Επίσης, τον χαρακτήρισε βαθιά συντηρητικό, που πολλές φορές φλερτάρει με αναχρονιστικές ιδέες, αλλά φλερτάρει επικίνδυνα και με τον ακροδεξιό λαϊκισμό σε κάθε βήμα που αυτή η κυβέρνηση κάνει σε ζητήματα που αφορούν ατομικά δικαιώματα.

«Εμείς θα συνεχίζουμε να πορευόμαστε με βάση τις αρχές μας, αγνοώντας το πολιικό κόστος» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ανεξάρτητα και από τα όσα δημοσιεύονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως συμπλήρωσε.

SourceΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ