today-is-a-good-day
17 C
Athens

Τα νέα των StartUps

Από το StartUpper.gr

Μεγάλη συνεργασία της Hellas Direct με τη Revolut σύμφωνα με το Startupper.gr.

H Hellas Direct ανακοίνωσε την συνεργασία με τον ευρωπαϊκό μονόκερο του FinTech για να κάνουν «disrupt» στην ασφαλιστική αγορά Ελλάδας και Κύπρου!

Έχει ενδιαφέρον η πρώτη παράγραφος του σχετικού δελτίου τύπου το οποίο αναφέρει: “Η Hellas Direct, η ασφαλιστική εταιρία νέας γενιάς, ενώνει τις δυνάμεις της με τη Revolut, την no.1 FinTech startup στην Ευρώπη με σκοπό να φέρουν την ανατροπή στον ασφαλιστικό κλάδο σε Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος της συνεργασίας είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης αλλά και η προώθηση της διαφάνειας και της δικαιοσύνης σε μια ιστορικά αδιαφανή αγορά, που μαστίζεται από προμήθειες και κρυφά τέλη”.

«Με την κορυφαία τεχνολογία της, η Hellas Direct είναι η πλέον κατάλληλη να φέρει νέο αέρα σε ένα αναχρονιστικό ασφαλιστικό τομέα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και να αναπτύξουμε νέα προϊόντα ασφάλισης μαζί της», σχολίασε ο Δημήτρης Λιτσικάκης, Country Manager της Revolut στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην παγκόσμια fintech σκηνή. Με τη Revolut μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία σε ότι αφορά τη διαφάνεια και έχουμε μια κοινή προσέγγιση στην καινοτομία», δήλωσε ο Αλέξης Πανταζής, Co-founder και Executive Director της Hellas Direct.

«Η συνεργασία με την Revolut μας παρέχει μία μοναδική ευκαιρία για να ενισχύσουμε τη θέση μας στην ελληνική αγορά και να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή», συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Μάρκου, Co-founder και Executive Director της Hellas Direct

Η συνεργασία θα επιτρέψει στη Revolut και στην Hellas Direct να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους σε νέες αγορές, χρησιμοποιώντας η μία τις δεξιότητες της άλλης. Το πρώτο προϊόν αυτή της συνεργασίας θα είναι η γνωστή κάρτα της Revolut, αλλά με το λογότυπο της Hellas Direct, η οποία θα φέρει πολλά προνόμια και παροχές για τους πελάτες της ασφαλιστικής και όχι μόνο ενώ αναμένουμε να δούμε και ευρύτερες συνεργασίες στο μέλλον μια και η Hellas Direct έχει μπει πρόσφατα στις παροχή δανείων για αγορά αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ