today-is-a-good-day
17 C
Athens

Τι σας περιμένει στο νέο “Mein Schiff 1”

Μεγαλύτερο και πολυτελέστερο είναι το νέο κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 1», το οποίο αναμένεται να εγκαινιαστεί στις 11 Μαΐου και θα μπορεί να φιλοξενεί 2.900 επιβάτες.

Το επιπλέον μήκος, περίπου 20 μέτρα μακρύτερο από τα προηγούμενα πλοία της σειράς, θα διατεθούν ως επί το πλείστον για τη διασκέδαση και την άθληση των επιβατών.

Μεταξύ άλλων το κρουαζιερόπλοιο θα διαθέτει ένα γυμναστήριο που θα βρίσκεται πλέον στο κέντρο του με θέα στην πισίνα και στη διαδρομή για τζόκινγκ. Εξάλλου η πισίνα μήκους 25 μέτρων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του στόλου Mein-Schiff ούτως ή άλλως, ενώ η διαδρομή τζόκινγκ είναι πλέον στα 438 μέτρα.

Η αθλητική αρένα για πρώτη φορά θα είναι κλειστή, ενώ θα διαθέτει και αναρριχητικό τοίχο.

Οι επιβάτες μετά από την άθλησή τους θα μπορούν να χαλαρώσουν στα σπα που διαθέτει το πλοίο στα καταστρώματα 11 και 12, που θα έχουν ως επίκεντρο μία μεγάλη σάουνα με πανοραμική θέα στο μπροστινό μέρος του κρουαζιερόπλοιου.

Στα νέα «αποκτήματα» του πλοίου θα είναι η δυνατότητα των επιβατών να τρέφονται υγιεινά, στο αντίστοιχο εστιατόριο που θα λειτουργεί στο 5ο κατάστρωμα όπου θα σερβίρονται σαλάτες, σολομός στον ατμό και λαχανικά, ενώ στον χώρο υποδοχής αντί για καφέ μπαρ οι επιβάτες θα μπορούν να γεύονται φυσικούς χυμούς και σμούθις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ