today-is-a-good-day
18.1 C
Athens

Ολα έτοιμα για τον Κάρολο και την Καμίλα

Ο καλλωπισμός του προεδρικού κήπου στην Ηρώδου Αττικού ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, γύρω στις 11 χθες το πρωί 200 και πλέον γλάστρες με πανσέδες και άλλα φυτά ξεφορτώθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια ανάλαβαν δουλειά οι κηπουροί για να ομορφύνουν ακόμη πιο πολύ αυτό τον μοναδικό κήπο και πνεύμονα οξυγόνου για την Αθήνα.

Προς τι όμως ο καλλωπισμός; Μα για χάρη του πρίγκιπα Κάρολου και της σύζυγού του, Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, που έρχονται την Τετάρτη στην Αθήνα και το μεσημέρι θα τους υποδεχτεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, το πριγκιπικό ζεύγος θα αφιχθεί στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 14.50.
Στη συνέχεια, θα μεταβούν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή κατάθεσης στεφάνου και κατόπιν θα μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.
Ακολούθως, ο Πρίγκιπας Κάρολος θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.
Στις 20.30, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα παρακαθίσουν σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ