today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

2η Greek Travel Show στην Helexpo Αθηνών

Το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018 έρχεται από τις 4-6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi. Με τη σφραγίδα λοιπόν της ΔΕΘ Helexpo η 2η Greek Travel Show εξελίσσεται φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
Οπως τόνισε σε σημερινή συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo Τάσος Τζήκας δεν υπάρχει ιδανικότερη ευκαιρία για να ενημερωθεί κανείς για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, τις προσφορές, τις εκπτώσεις, αλλά και να διαμορφώσει μια πλήρη εικόνα για τους προορισμούς ανα την Ελλάδα. Φέτος όπως τόνισε ο κ. Τζήκας οι συμμετοχές είναι αυξημένες φτάνοντας τις 110 και εξελίσσεται σε ένα μεγάλο εκθεσιακό ραντεβού ευρείας απήχησης καθώς συμμετέχουν περιφέρειες, δήμοι και επιχειρήσεις από τον κλάδο του τουρισμού. Στην 2η Greek Travel Show τιμώμενη περιφέρεια είναι αυτής της Ηπείρου ενώ τιμώμενος δήμος είναι αυτός της Λαμίας. Την ίδια στιγμή, στην έκθεση υπάρχει και διεθνές χρώμα με παρουσίες χωρών, όπως η Σερβία, η Κένυα και οι Φιλιππίνες.

Για πρώτη φορά φέτος θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος στην έκθεση Greek Travel Show για την προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού σε συνεργασία με το σήμα Πιστοποίησης “Bike Friendly Hotel”. Η σπουδαιότητα του Ποδηλατικού Τουρισμού όλο και διαφαίνεται ξεκάθαρα αφού το ποδήλατο είναι μια δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα εισοδήματα. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα γυμνάζει. Να τονιστεί ωστόσο ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η κάθοδος της ΔΕΘ Helexpo στην Αθήνα δεν σταματάει εδώ, καθώς στόχος της διοίκησης είναι οι εκθέσεις που διοργανώνει στην Αθήνα έως το 2020 να φτάσουν τις 8 από 5 που είναι σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ