today-is-a-good-day
21.7 C
Athens

Μίλαν και Λεάο μαζί έως το 2028 με ρήτρα 175 εκατομμύρια ευρώ

Ο Ραφαέλ Λεάο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2028. «H Μίλαν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του Ραφαέλ Αλεξάντρε ντε Κονσεισάο Λεάο έως τις 30 Ιουνίου 2028.

Έφτασε το καλοκαίρι του 2019, ο Ραφαέλ έχει 162 συμμετοχές, 41 γκολ και 29 ασίστ για τους «ροσονέρι» και καθιερώθηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα ως ο “Καλύτερος Παίκτης της «Serie A” της περασμένης σεζόν. Μίλαν και Ραφαέλ θα συνεχίσουν μαζί το ταξίδι τους», ανέφερε η ανακοίνωση της Μίλαν.

«Θα πάω διακοπές με ήσυχο μυαλό. Ανανεώνω και είμαι χαρούμενος, το ήθελα να γίνει αυτό πολύ καιρό, ας ελπίσουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον. Του χρόνου θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια. Δεν ξέρω εάν αλλάξω νούμερο. Το 17 είναι ειδικός αριθμός για μένα…», είπε ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός  που θα έχει ετήσιες αποδοχές 7 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, ενώ ο νέο του συμβόλαιο θα έχει ρήτρα 175 εκατομμύρια ευρώ.

Τη σεζόν 2021/22 ήταν ο MVP της Serie A, μια από τις κινητήριες δυνάμεις του Πιόλι προς το «Scudetto». Η Μίλαν είχε προβλέψει την ανανέωση δημοσιεύοντας μια ανάρτηση  με μία σανίδα σερφ στα χρώματά της . Ο λόγος; Ο Λεάο είναι μεγάλος λάτρης του σερφ. «Η παλίρροια έρχεται», έγραψαν οι «ροσονέρι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ