today-is-a-good-day
21.7 C
Athens

Νέα Οδός – Κεντρική Οδός: Διπλή διάκριση στα Green Brand Awards

Χρυσό βραβείο για τον καινοτόμο υβριδικό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο ΣΕΑ Μαλακάσας (Σείριος)

Στη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό οδηγούμε τις εξελίξεις στο περιβάλλον και η προσπάθεια μας επιβραβεύεται. 

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο House Marriott Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Green Brand Awards 2023 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS Events. Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν η αριστεία και η καινοτομία στους τομείς της GREEN οικονομίας και του Eco Living.

Η Νέα Οδός, απέσπασε  βραβείο Gold στην κατηγορία “4 wheels product” για τον καινοτόμο υβριδικό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με πράσινη ενέργεια από τον ήλιο, που έχει υλοποιήσει στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Μαλακάσας (Σείριος), ενώ το βραβείο Bronze στην κατηγορία “Green Holistic Approach” για το σύνολο των δράσεων που υλοποιούν για την προστασία του περιβάλλοντος απέσπασαν και οι δύο εταιρείες Νέα Οδός – Κεντρική Οδός. 

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός έθεσαν την προστασία του περιβάλλοντος ως κύριο στρατηγικό στόχο, καθώς και ως έναν από τους βασικούς πυλώνες, πάνω στους οποίους αναπτύσσονται οι επιμέρους δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης.  Σε αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, σχεδιάζουν και υλοποιούν σειρά δράσεων που αποδεικνύουν έμπρακτα πως αποτελούν τους πιο πράσινους αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Ειδικότερα, το καινοτόμο έργο στο ΣΕΑ Μαλακάσας (Σείριος), σχεδιάστηκε και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Νέα Οδό. Αφορά στη δημιουργία του πρώτου και μεγαλύτερου στην Ελλάδα υβριδικού σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με φωτοβολταϊκά στα στέγαστρα των πάρκινγκ και συνδυάζει έτσι την παραγωγή πράσινης ενέργειας και την ταχεία φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων. 

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για εμάς, στη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό, η προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί μια στρατηγική και καθημερινή επιλογή. Η βράβευσή μας για 3η συνεχόμενη χρονιά στα Green Brand Awards αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη ότι υπηρετούμε με απόλυτη συνέπεια τον στόχο μας να είμαστε οι «πιο πράσινοι αυτοκινητόδρομοι της χώρας»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ