today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Βρεφονηπιοκόμος, που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση, κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά σε 8 παιδιά

Για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος άλλων οκτώ παιδιών κατηγορείται η 48χρονη βρεφονηπιοκόμος, η οποία τον περασμένο Νοέμβριο καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και εννέα μηνών, χωρίς αναστολή, διότι φέρεται πως χτυπούσε και κακομεταχειριζόταν βρέφη ηλικίας έως 1,5 ετών, σε ιδιωτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέχισαν την προανάκριση μετά τη σύλληψη της 48χρονης για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σωματική βλάβη αδύναμων ανθρώπων.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως η γυναίκα τέλεσε τα ίδια αδικήματα σε βάρος επιπλέον οκτώ ανηλίκων, οπότε και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος της.

Η 48χρονη συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2022 με την αυτόφωρη διαδικασία, ύστερα από καταγγελία συναδέλφου της και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση τριών ετών και εννέα μηνών.

Η ποινή της αποφασίστηκε να μην ανασταλεί, αλλά η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεσή της. Κατά συνέπεια, άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ