today-is-a-good-day
20.9 C
Athens

Στην ψυχιατρική κλινική του “Παπαγεωργίου” ο 29χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του

Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 29χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της μητέρας του, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ο 29χρονος, που φέρεται να κατάφερε πολλά χτυπήματα στην 60χρονη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βρισκόταν εντός του διαμερίσματος, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στην κλινική με απόφαση του εισαγγελέα, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς στο διαμέρισμα της, στην οδό Παπαδιαμάντη. Είχε προηγηθεί κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο, γύρω στις 5.30 το απόγευμα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από νύσσον – τέμνων όργανο, καθώς και θλών όργανο. Σύμφωνα με την αστυνομία από το διαμέρισμα κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι κουζίνας και βαράκια γυμναστικής.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (21-12-2022) στην Καλαμαριά, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος της 60χρονης μητέρας του. Ειδικότερα, έπειτα από κλήση στο κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, εντόπισαν εντός διαμερίσματος, νεκρή 60χρονη ημεδαπή, η οποία όπως διαπιστώθηκε μακροσκοπικά από ιατροδικαστή έφερε τραύματα από νύσσον – τέμνον όργανο, καθώς και θλών όργανο που προκλήθηκαν από τον 29χρονο.

Ο 29χρονος, ο οποίος βρισκόταν εντός του διαμερίσματος, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε σε Ψυχιατρική Κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ