today-is-a-good-day
19 C
Athens

Αίθριος γενικά ο καιρός την Τρίτη με τοπικές νεφώσεις

Την Τρίτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στην Κρήτη, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας και της Πελοποννήσου. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει τοπικά μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 20-21, στην Ήπειρο από 4 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 19-20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 20-21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 19-20 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 12 έως 21-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τοπικά έως 6 Μποφόρ στο Αιγαίο και στο Ιόνιο έως 3-4 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις 2-3 Μποφόρ και στα ανατολικά έως 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά και βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με πιθανότητα για περιορισμένη ορατότητα τις νυχτερινές και πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ