Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά

Ακατέργαστη κάνναβη και κοκαϊνη εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού που συνελήφθησαν την Πέμπτη από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή στελεχών της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων και Κλιμακίου των Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω και σε δυο καταστήματα στην Αττική.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν πέντε συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 2.072,53 γρ.,18 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 950,98 γρ.,40 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 35,46 γρ. και 2 συσκευασίες περιέχουσες κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 4,15 γρ. Επίσης, μια συσκευασία με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, ένα πιστόλι,ένα πυροβόλο όπλο, μαχαίρι με λάμα 18 εκ., μια σιδηρογροθιά και το χρηματικό ποσό των 24.312,30 ευρώ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό το χρηματικό ποσό που θα αποκόμιζαν οι ανωτέρω από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται ότι υπερέβαινε τις εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ