today-is-a-good-day
23.9 C
Athens

Κρήτη: Βράχος έπεσε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Νεκρή μια γυναίκα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ιεράπετρας και όλης της Κρήτης, από την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην θέση Αγιά Φωτιά, που βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα, στο δρόμο προς τη Σητεία.

Ο βράχος που αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, προκάλεσε το θάνατο μιας αλλοδαπής γυναίκας που έκανε τις διακοπές της στην περιοχή, με το σύζυγο και το ανήλικο παιδί τους.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από το τραγικό αυτό γεγονός που δεν θα μπορούσε να προβλεφθεί από κανέναν» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας Γιώργος Βαρδάκης.

Όπως ανέφερε ο κ. Βαρδάκης, ο βράχος που αποκολλήθηκε και έπεσε σε συγκρότημα περίπου 15 ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, προκάλεσε καταστροφές σε δυο διαμερίσματα και τίποτα δεν προμήνυε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός.

«Στην περιοχή κάθε χρόνο κάνουν τις διακοπές τους χιλιάδες επισκέπτες και είναι από τις δημοφιλέστερες στον τόπο μας. Μέχρι και σήμερα τέλη Οκτώβρη έχει επισκεψιμότητα και αυτό που συνέβη έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη» πρόσθεσε ο κ. Βαρδάκης που ανέφερε ότι στην περιοχή υπάρχει ένας βράχος που συχνά ακούγεται ότι είναι επικίνδυνος «όμως το περιστατικό δεν σημειώθηκε σε αυτό το σημείο. Εκεί που έγινε η αποκόλληση του βράχου, δεν υπήρχε καμία ένδειξη οποιασδήποτε επικινδυνότητας» τόνισε ο κ. Βαρδάκης που από κατοίκους της περιοχής ενημερώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα η οποία καταπλακώθηκε, θα αναχωρούσε σήμερα με την οικογένεια της, ολοκληρώνοντας τις διακοπές της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ