today-is-a-good-day
19.2 C
Athens

Ελ.Λύση για Α.Τσίπρα: Θα κυβερνήσουμε για να εμποδίσουμε την εθνική και κοινωνική εξαθλίωση

“«Οφείλουμε» στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα μία φιλική συμβουλή: Καλό θα είναι να σκέφτεται πριν μιλήσει και να μιλά για τον εαυτό του και όχι εξ ονόματος άλλων”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, προσθέτοντας:

“Ο κύριος Τσίπρας όταν ισχυρίζεται ότι «δεν γνωρίζει με ποιον θα μπορούσε να συνεργαστεί ο κύριος Μητσοτάκης», προφανώς λησμονεί ότι η Ν.Δ. ήδη συνεργάζεται με τον ΣυΡιζΑ σε όλα τα επίπεδα. Κοινοβουλευτικά, ψηφίζοντας την πλειοψηφία των νομοσχεδίων.

Ιδεολογικά, με πλήρη ταύτιση στα καταστροφικά για το έθνος και κοινωνία «ιδεολογήματα»: Από την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, την προσφυγή στη Χάγη για το Αιγαίο, τον αντινατιβισμό και την «αντικατάσταση» πληθυσμού, την πράσινη ανάπτυξη, την άρνηση στις εξορύξεις, την απολιγνιτοποίηση, το χρηματιστήριο ενέργειας, τα καταστροφικά λοκντάουν, την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, τα μνημόνια, την υπερφορολόγηση, την παρασιτική οικονομία, τον «κρατικοδίαιτο καπιταλισμό», εώς την καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής.

Η Ελληνική Λύση δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει για να επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η καταστροφή, αλλά θα κυβερνήσει για να εμποδίσει την εθνικη και κοινωνική εξαθλίωση.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ